Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

 Zdrowie - przeniesione na zdrowiej.vegie.pl   Tematy   Posty   Ostatni post 
Artykuły i FAQ - zajrzyj zanim napiszesz  Przeczytaj zanim skorzystasz z dzia?u

   
20 2051 2010-10-30, 07:29
Ostatni post
Nerwice, depresje etc oraz tarczyca  Nowy adres forum!

   
30 546 2010-09-15, 00:27
Ostatni post
Choroby przewlekłe i cywilizacyjne - borelioza, rak, miażdżyca, cukrzyca  Nowy adres forum!

   
23 1533 2010-09-15, 00:27
Ostatni post
Cała reszta + hipochondria czyli posty konrado5  Nowy adres forum!

Moderator zenekk
94 641 2010-09-15, 00:28
Ostatni post

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Moderator: Surri
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane
 Tematy   Odpowiedzi   Autor   Wyświetleń   Ostatni post 
obnizone neutrofile, limfocyty i podwy?szone monocyty
1 01-07-10
Tnysia
5182 2010-07-01, 16:07
tomakin
Holter - notatka, potrzebna wst?pna diagnoza
1 30-06-10
jachuuu
2365 2010-06-30, 22:22
tomakin
Dr?twienie po?owy j?zyka po usuni?ciu ósemki
1 30-06-10
inkaaa
3052 2010-06-30, 19:28
tomakin
Depresja, wp?yw diety na leczenie
2 24-11-09
an
4729 2010-06-30, 17:09
an
Morfologia Krwi badanie moczu
7 25-06-10
cinek88888
4057 2010-06-30, 14:02
cinek88888
PROSZE POMOCY!!!!!!!!
1 30-06-10
pkozuszek
2284 2010-06-30, 12:43
tomakin
Palenie w ?o??dku i md?o?ci.
5 28-06-10
Pacjetn77
2812 2010-06-30, 10:01
krowa
zw??enie pnia trzewnego
[ Idź do strony: 1, 2, 3 ]
32 17-06-10
Aurora81
11896 2010-06-29, 13:44
an
P?askie stolce
8 28-06-10
Deedeek
4258 2010-06-29, 13:27
an
Skr?cone jelito
5 28-06-10
rafal2161
3400 2010-06-28, 22:03
tomakin
gorace jadra-objaw choroby???
1 28-06-10
gosiagosia1
2944 2010-06-28, 21:29
tomakin
interpretacja wyników krwi
3 28-06-10
marchewa18
2347 2010-06-28, 21:27
tomakin
Napiecie z ty?u glowy
2 28-06-10
cinek88888
2521 2010-06-28, 20:46
cinek88888
Konrado5 mnie dobija
prosze o rady

1 28-06-10
an
2596 2010-06-28, 20:31
krowa
Ile si?czeka na wyniki TK??
4 25-06-10
Eliador
3445 2010-06-28, 16:36
Eliador
Sucha skóra (choroba nerek?)
1 27-06-10
nerubion
2518 2010-06-27, 23:01
tomakin
Echo serca 2D - wynik badania i próba interpretacji wyniku
Szukam osoby, która mi zinterpretuje wynik w celu odwo?ania od orzeczenia komisji lekarskiej

5 26-06-10
rocco1
2965 2010-06-27, 12:03
rocco1
dziwne zmiany skorne
3 26-06-10
doris34
2407 2010-06-27, 00:38
an
?o??dek
7 24-06-10
agacian92
2710 2010-06-27, 00:37
an
Pro?ba o interpretacj? wyników + porad?
1 26-06-10
zabulec
2152 2010-06-26, 23:18
tomakin
wysoki kwas moczowy, podwyzszone RBC i TSH
3 25-06-10
mgielka25
5443 2010-06-25, 23:42
tomakin
chrypka i odchrzakiwanie od roku
1 25-06-10
aa123
3187 2010-06-25, 21:43
tomakin
A to juz jest niedoczynnosc?
[ Idź do strony: 1, 2 ]
22 10-06-10
Pinkyone
6601 2010-06-25, 16:44
tomakin
Czy prawid?owe TSH
2 25-06-10
maryjka741
2785 2010-06-25, 16:43
tomakin
TSH, USG tarczycy
3 24-06-10
izzi55
2731 2010-06-25, 16:41
tomakin
Wyświetl tematy z ostatnich:  
Vegie - Wegetarianizm - Ekologia Strona Główna » Sprawy techniczne » Zdrowie - przeniesione na zdrowiej.vegie.pl Strona 1 z 10  
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek  
Szukaj w tym dziale:       
 
Skocz do:  
Nowe posty    Brak nowych postów    Ważne ogłoszenie
Nowe posty [ Popularny ]    Brak nowych postów [ Popularny ]    Ogłoszenie
Nowe posty [ Zablokowany ]    Brak nowych postów [ Zablokowany ]    Przyklejony
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template TeskoGreen v 0.1 modified by Nasedo.
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 8