09-14-2020, 01:35 PM
Ugotować soczewicę, zmielić razem z tofu wędzonym (4 porcje soczewicy na jedną tofu), dodać przyprawy (sól, majeranek, pieprz i co tam kto chce). Gotowe

Ekstremalnie prosta soczewicowa pasta na chleb
|
09-14-2020, 01:35 PM
Ugotować soczewicę, zmielić razem z tofu wędzonym (4 porcje soczewicy na jedną tofu), dodać przyprawy (sól, majeranek, pieprz i co tam kto chce). Gotowe
![]()
09-14-2020, 02:21 PM
Dzięki!
09-15-2020, 11:12 PM
(09-14-2020, 01:35 PM)tomakin napisał(a): Ugotować soczewicę, zmielić razem z tofu wędzonym (4 porcje soczewicy na jedną tofu), dodać przyprawy (sól, majeranek, pieprz i co tam kto chce). Gotowe Jaką soczewicę? Czerwoną, zieloną, jakieś inne wynalazki? Te proporcje to do suchej soczewicy czy ugotowanej?
09-20-2020, 03:29 PM
jezu nie pamiętam, ja to 20 lat temu robiłem u weganki, zielona na pewno, a proporcje do gotowanej chyba
04-01-2021, 01:58 PM
A jaki według was najlepszy jest producent urządzeń gastronomicznych ? Pytam, ponieważ właśnie zastanawiam się gdzie najlepiej kupić wyposażenie do mojej kuchni. No, bo wiadomo, jak chce się zacząć przygodę z gotowaniem to potrzebne są sprzęty i przybory.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|