Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jak poprawić jakość żywności?
#1
Też macie czasami takie wrażenie, że do sklepów trafiają już mocno przejrzałe produkty, poddane pewnym zabiegom odświeżającym?
Chodzi o to, że w sklepie prezentują się w świetnie, a następnego dnia już średnio apetycznie - i to pomimo trzymania w lodówce. Nie wiem z czego to wynika... ja rozumiem, że niektóre owoce i warzywa muszą przebyć daleką drogę, zanim do nas trafią. W takim razie trzeba byłoby mocno usprawnić logistykę.
Rozwiązania dedykowane takim rzeczom już są. Na stronie https://www.consafelogistics.com/ jest więcej informacji o funkcjonalnościach oferowanych przez takie narzędzia. Pytanie tylko, czy firmy przemysłu spożywczego w ogóle z nich korzystają? Mam co do tego poważne wątpliwości Dodgy
Odpowiedz
#2
Zdrowa żywność nie jest droga. To kiszonki,kasze, zboża, orzechy, warzywa. Naprawdę można jeść dobre produkty i nie wydawać na nie dużo pieniędzy.
Odpowiedz
#3
tak są takie ale to zabieg marekinowy np. światło ustawienie itp
Odpowiedz
#4
Wiecie co, no warto zwracać uwagę na to co się w ogóle kupuje Smile na przyklad zaopatrzenie lodziarni można robić w https://alelody.pl/ bo oni jakościowo bardzo wysoko stoją
Odpowiedz
#5
Super sprawa, dzięki za wskazówki !!
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości